Rólunk

A MÉHECSKÉK RECYCLING Kft. 1990-ben alakult és kezdte meg működését a magyar hulladék piacon. A vállalat fő profilját a hulladék kereskedelem képezte. Alapítói korábban is (még állami tulajdonú keretek között) ezen a területen dolgoztak. 

 

A kezdeti években a hulladék termékkör szinte valamennyi fajtájával kereskedett cégünk, de néhány év elteltével a tevékenységi szerkezet fő hányadát a papírhulladékok jelentették, amelyek jelenleg is döntő hányadát alkotják. Kiegészítő szolgáltatásként ajánljuk partnereinknek a teljes körű, garanciával történő iratmegsemmisítést, melynek során igény szerinti mértékben végezzük el megrendelőink selejtezett iratainak feldolgozását. Az utóbbi években megnőtt a műanyaghulladékok (PET palack, színes, fehér fólia) felvásárlási aránya. Partnereinket kedvező ajánlatainkkal szeretnénk érdekeltté tenni a műanyagok hasznosításában is, amely kiemelt környezetvédelmi szereppel bír.

 

Társaságunk működésének kezdete óta  Budapest, XX. kerület Határ úton található telephelyen végzi felvásárlói tevékenységét, induláskor a Határ út 43-ban, amely később a Határ út 42. ingatlannal bővült. Természetesen már kezdettől fogva végeztünk helyszínekről történő begyűjtést is. A Duna Papír Kft-el kötött szerződésünk jelentős tárolókapacitás bővítést eredményezett Tökölön. 

 

Eszközparkunk jelentős értékét képezik a szállító járművek, melyekkel a lehető legszélesebb terhelési igényű szállítási feladatokat teljesíteni tudjuk (0,8 tonnától 24 tonnáig). A járművekre történő fel- és lerakodás és egyéb anyagmozgatást diesel és gáz üzemű targoncáinkkal végezzük.

 

Több éve sikeresen működtetjük az ISO 9001 és ISO 14001 minőségirányítási rendszert.

 

Társaságunk jövőképében nagy hangsúlyt helyezünk a komplex szolgáltatások, azaz a teljes körű hulladékmentesítés végzésére. Partnereink részére hosszú távú, biztonságos megoldást ajánlunk a tevékenységük során keletkezett hulladékok előkészítésére, elszállítására, feldolgozására.

 

Missziónk középpontjában a környezetterhelés csökkentése, a hulladékok minél hatékonyabb felhasználása áll. Környezettudatosságunkat partnereink felé is közvetítjük.

 

A Méhecskék Recycling Kft. tevékenységeit 2020. decemberétől a Poór-Ta-Ker Kft. vette át.

Forduljon hozzánk bizalommal:

Email: info@poortaker.hu

Tel: +36 70 512 9885

Telephely: 1214 Budapest, Orion u. 14.

Weboldal: http://poortaker.hu