Üdvözöljük a weboldalunkon!

 

 

Elszállítjuk és garanciával megsemmisítjük bankok, vállalkozások, intézmények bizalmas iratanyagait. Fő tevékenységünk a papírhulladék felvásárlás és az ehhez kapcsolódó iratmegsemmisítés szolgáltatása. 

 

Iratmegsemmisítési igény esetén keressen bizalommal:

 

+36 70 512 9885 

 

 

Iratmegsemmisítés - Hulladék mentesítés - Újrafelhasználásra történő előkészítés - GALÉRIA

Iratmegsemmisítés - garantált nyomon követhetőség.

Iratmegsemmisítési nyilatkozat kiadásával.

 

Bízza ránk, a kiselejtezett, lejárt őrzési idejű, vagy aktualitását vesztett, de értékes, bizalmas adatokat tartalmazó iratainak elszállítását, megsemmisítését.

 

Az irataikat az adattartalom megsemmisítése céljából átvesszük. A telephelyünkre történő beszállítás történhet Önök által, egy előre egyeztetett időpontban, vagy saját, zárt járműveinkkel. Az átvett anyag harmadik fél kezébe nem jut. A megsemmisítés zárt rendszerben történik, az iratanyag tartalmi vizsgálat nélkül kerül reprodukálhatatlan formába.

A darálást SCHLEICHER 16,50 S típusú iratmegsemmisítő gépen végezzük, a 1995. évi LXVI. törvény, 98/1995.(VIII.24) Korm. rendelet, 2009. évi CLV. törvény, 2011. évi CXII. törvény, 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről - figyelembe vételével.

 

Tekintse meg videónkat a papír iratmegsemmisítés folyamatáról:

 

 

A darálék megfelel a DIN 66399 szabvány P-4 biztonsági fokozatának. Ez a biztonsági szint Javasolt pl. különösen érzékeny és bizalmas adatokat tartalmazó adathordozókhoz. Az anyag részecskefelülete= 160 mm2 és szabályos kisebb darabokhoz: Szalagszélesség = 6 mm a csíkhossz nincs korlátozva (pl. 4 x 40 mm-es kisebb darabok is).

 

  

"Miután reggel gondosan rendbe szedte magát az ember, gondosan rendbe kell szednie a bolygóját is."

(Antoine de Saint-Exupéry)

 

 

Az iratmegsemmisítés garanciával történik.

A megsemmisítésről felelősségvállalási nyilatkozatott állítunk ki.

 

Munkánk eredményeként Ön nyugodtan hátra dőlhet, nem kell aggódnia azon, hogy az irataiban fellelhető adatokkal bárki is visszaéljen. A darálék sem kerül szemétbe, hanem bekerül a papíripari kőrforgásba és a gyártási folyamat részeként, újból papíripari termék készül belőle.

 

Az elszállított iratok nem fogják többet nyomasztani, az irattár átláthatóbb lesz és marad hely a frissen keletkezett iratok elhelyezésére.

 

Az iratmegsemmisítés zárt rendszerben zajlik, az iratanyag tartalmi vizsgálat nélkül, közvetlenül feldolgozásra, majd újra hasznosításra kerül, harmadik személy kezébe nem jut.

 

Méhecskék Recycling Kft. tevékenységeit 2020 decembertől a Poór-Ta-Ker Kft. vette át. » telephely: 1214 Budapest, Orion u. 14.» Tel: +36 70 512 9885

 

E-mail: info@poortaker.hu

Tel: +36 70 512 9885

Forduljon hozzánk bizalommal.

 Poór-Ta-Ker logo